Top 5 Investeringer

Acroud

Acroud blev startet i 2003 i Sverige under navnet Netgaming med den ide at det skulle være nemmere for forbrugeren at finde, sammenligne og vælge den rigtige digitale platform.

Nexcom

Nexcom er en dansk virksomhed med hovedsæde i København, derudover har virksomheden et salgskontor i USA. Selskabet med ca. 10 ansatte servicerer kunder i Danmark, USA, Tyskland, Sverige og England.

Ennogie Solar Group

Strategic Investments bød på SmallCap Danmark platformen som var blevet uden aktivitet da SmallCap havde valgt at afhænde deres aktiviteter. I 2019 fik Strategic Investments majoriteten og søgningen efter en ny aktivitet startede.

Agat Ejendomme

Agat Ejendomme er et ejendomsselskab med developer-kompetencer inden for udvikling af fast ejendom som ligger i Aalborg. Virksomheden blev grundlagt af Thorkild Kristensen i 1960. 

Omnio

Omnio er en BaaS (Banking as a Service) virksomhed som har hovedsæde i London og har over 80 ansatte. Virksomheden har platformen Omnicore som er en cloud baseret platform som samler betalinger, loyality kort og managed services.